Lichtobjecten & concepten

Kunst & Licht werkt veelal in samenwerking met interieurontwerpers, architecten en designers. In deze nauwe samenwerking kan een idee of ontwerp ontstaan en uitgewerkt worden. Om tot een gepast lichtontwerp te komen wordt ingegaan op de architectuur van het gebouw, de sfeer en de functie van de ruimte.
De sfeer van een ruimte kan benadrukt worden of er kan juist een tegenstelling worden gecreëerd. Hierdoor is bij de meeste projecten elke lamp of lichtobject een unieke creatie. In de schetsontwerpen worden meestal meerdere mogelijkheden aangegeven.

Ook heeft Kunst & Licht diverse kleinere projecten bij particuliere klanten gerealiseerd. In het moderne woonhuis van tegenwoordig zijn vaak bijzondere ruimtes zoals vides en trappenhuizen waar een lichtobject, krooluchter of lamp de 'finishing touch' kan zijn.
Er zijn ook vaak lichtpunten die net niet boven de tafel of zithoek uitkomen. Hier is de vraag om zowel een creatieve als praktisch en functionele oplossing gegeven.

Voor groothandel, architecten en interieurarchitecten hanteren wij aangepaste prijzen. Mail ons daarvoor; info@kunst-en-licht.nl

Afbeeldingen

Reusachtige kristal kroonluchter met Led Grote kroonluchters Kerk in Urk Groot lichtobject trapgat Grote Hanglamp Produlab trappenhuis Licht stolp Beurs Lichtobject met gefused glas Grote kroonluchters kerk lichtinstallatie met bollen Grote druppel kroonluchter entree Lichtobject met leerdam druppels & Gefused glas Lichtobject beurs Lichtobject druppel leerdam Grote kroonluchter druppel lichtobject touwladder trapgat Grote Kroonluchter Sputnik met LED Verlichting Club 'Mambo' Almere Grote Kroonluchter Huerta Reusachtige kristalkroonluchter lichtobject Aula Grote kroonluchter My darling market Grote kroonluchters kerk Aalsmeer Verlichting Hotel Berlijn gefused glas lichtobject Lichtobject trapgat entree kantoor Lichtobject druppel vide trappengat lichtobject Lichtobject entree etalage-verlichting Grote kroonluchter Juwelier van Willegen

Verder lezen

1038 35 36 1074 1075 1076 1077 1016

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.