Kathedraal collectie

Typerend voor de lampen in de Kathedraal collectie zijn de glazen plaatjes die als lamellen over elkaar heen vallen. Hierdoor vormen ze in feite een glazen kap.

Het glas is van een zeer mooie kwaliteit in diverse kleuren verkrijgbaar. De binnenzijde van het glas is gematteerd en de buitenzijde heeft een rietslag motief en dus niet geheel glad. Dit geeft een extra mooi glans effect ook als de lamp niet brandt. In de meeste gevallen wordt er qua kleurcombinatie gekozen voor 1 kleur met drie grijstinten en een transparant glas (wit). Naar wens zijn er ook andere combinaties mogelijk. De glascombinatie van de lampen kan heel mooi een reeds bestaande kleur in het interieur versterken of überhaupt kleur toevoegen, en daarmee een warme sfeer creëren. Bij alle modellen lampen van de Kathedraal collectie is aan de onderkant van de lamp een matte doorschijnende plaat gemonteerd waardoor er niet direct in het licht gekeken kan worden. In de armaturen van de lampen is voldoende plek voor spaar- of LED verlichting, en het aantal lichtbronnen is ruim voldoende om naar wens een hoge lichtopbrengst te halen.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl

Hanglampen

Kathedraal hanglampen

ovaal groot (Kathedraal)

€ 2.090,-

rond groot (Kathedraal)

€ 2.090,-

rond klein

€ 685,-

Wandlampen

Kathedraal wandlampen

Wandlamp

€ 945,-

Tafellampen

Kathedraal tafellampen

tafellamp kathedraal

€ 797,50

staande lampen

Kathedraal staande lampen

staande lamp kathedraal

€ 945,-

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.