De collectie

Diverse ontwerpen hebben wij standaard in onze collectie. Omdat wij deze lampen met de hand maken kunnen ze over het algemeen naar wens worden aangepast. Hiervoor wordt dan een aangepaste offerte gemaakt.

Voor groothandel, architecten en interieurarchitecten hanteren wij aangepaste prijzen. Mail ons daarvoor; info@kunst-en-licht.nl

Mie-Leng

De collectie Mie-Leng heeft als kenmerkende basis een stalen frame waaruit een florale lijnvoering is gesneden. Achter de frames zijn transparante gezandstraalde glasplaten gemonteerd van zo’n heldere kwaliteit dat ze een witte uitstraling hebben. De glanzende zijde van het glas heeft een structuur, waardoor het daglicht er mooi op weerkaatst.

Hanglamp

prijs: € 2.095,-

hanglamp

prijs: € 1.900,-

tafellamp

prijs: € 925,-

wandlamp

prijs: € 1.315,-

Kathedraal collectie

Typerend voor de lampen in de Kathedraal collectie zijn de glazen plaatjes die als lamellen over elkaar heen vallen. Hierdoor vormen ze in feite een glazen kap.

hanglamp ovaal

prijs: € 1.900,-

hanglamp rond

prijs: € 620,-

wandlamp

prijs: € 735,-

staande lamp

prijs: € 850,-

Glacier collectie

De ruim vier centimeter dikke glasstukken die in deze lampencollectie gebruikt worden, geven unaniem de associatie met ijs.

wandlamp rechthoek

prijs: € 490,-

wandlamp rond

prijs: € 920,-

plafondlamp rechtgoek

€ 920,-

hanglamp groot

Asymmetrisch glas collectie

De glazen voor deze collectie zijn vrij geblazen dus zonder mal en hierdoor is ieder glas uniek. De asymmetrische glazen zijn in de kleuren blauw, geel, rood, groen, wit en paars te verkrijgen. De binnenzijde van het glas is altijd wit opaal zodat het licht mooi helder kleurt.

burolamp

prijs: € 325,-

glazen kappen

tafellamp

prijs: € 205,-

burolamp

prijs: € 325,-

Druppel Collectie

Deze glazen kapjes in de vorm van een druppel zijn naar eigen ontwerp geblazen. Aan de binnenkant gematteerd, aan de buitenkant glanzend geven ze met verschillende lichtbronnen een mooi diffuus effect.

3 druppels

prijs: € 595,-

druppel enkel

prijs: € 140,-

3 druppels

prijs: € 560,-

4 druppels

prijs: € 685,-

Jeu de Boules

Deze fantastische bollen liggen in een frame en kunnen naar boven opzij en naar beneden schijnen. Doordat de bol een klein gat heeft, blijft hij compact en ontstaan er geen schaduwen. Het model verwijst naar de jaren 70, maar heeft een moderne en sfeervolle uitstraling.

staande lamp

tafel object

hanglamp

hanglamp

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.