Kroonluchter Huerta

Kroonluchter model Huerta hebben we bij een aantal projecten toegepast in verschillende op maat gemaakte uitvoeringen. Het grootste model hebben we gerealiseerd in Sauna Houten en heeft 36 messing armen en een diameter van 360 cm. Voor muzeum de Koperen Knop hebben we een aangepast model uit rvs gemaakt met in totaal 20 armen. Ook is het mogelijk veel kleinere modellen te maken voor lagere ruimtes, deze kunnen we op maat leveren in verschillende materialen.
Wilt u een advies voor een bepaalde ruimte, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl

Afbeeldingen

Ontwerp tekening kroonluchter Huerta Kroonluchter Huerta entree Sauna Houten kroonluchter Huerta Kroonluchter Huerta kroonluchter Huerta Ontwerp tekening kroonluchter Huerta kroonluchter Huerta kroonluchter Huerta Ontwerp tekening kroonluchter Huerta

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.