kroonluchter druppel

De hier getoonde kroonluchter is een showmodel die op maat gemaakt kan worden. Een vergelijkbaar model hebben we gerealiseerd op gemeentehuis Jagtlust in Bilthoven en er zijn diverse variaties mogelijk qua maatvoering, materiaal keuze en lichttechniek.
Ons showmodel is ongeveer 6 meter hoog en bestaat uit een ronde plaat met een diameter van 120 cm waaraan diverse buizen met druppelglas en een rvs ring hangen. Om de buizen hebben we kristallen glas kogels bevestigd die een mooi lichtspel geven.
Wilt u een advies voor een bepaalde ruimte, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl

Afbeeldingen

Kroonluchter druppel trapgat Hanglamp druppel detail Kroonluchter druppel detail Lichtobject druppel vide Lichtobject druppel entree

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.