Reusachtig grote kristalkroonluchter Adrian Paci

Een reuzachtige kristallen kroonluchter van 4 meter doorsnee en 6 meter hoog die wij twee keer  gemaakt hebben voor de Albanese kunstenaar Adrian Paci, die in Nederland en in Sydney, Australië exposeerde. “Het was een geweldig kunstproject. De lamp hing heel laag, eronder brulden generatoren, de rest van de ruimte was donker, stoffig en vies. Bij elkaar was het een kakofonie van stof herrie en stank. En: van licht en schitter en heel veel kroonluchter. Het resultaat was bedoeld om een knallend effect neer te zetten en de verschillen tussen rijk en arm in beeld te brengen. Goed gelukt dus, alle zintuigen namen die verschillen waar.”

Afbeeldingen

Grote Kristallen kroonluchter Reusachtige kristal kroonluchterBiennale of Sydney Reusachtige kristal kroonluchter Biennale of Sydney Reusachtige kroonluchter Grote kristal kroonluchter

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.