Reusachtig grote kristalkroonluchter Adrian Paci

Deze gigantische zakkristal kroonluchter hebben we twee maal gemaakt als onderdeel van een installatie van kunstenaar Adrian Paci uit Italie. De installatie, die bestaat uit de kroonluchter met daaromheen allemaal ronkende generatoren, is onder andere ten toon gesteld op de biënnale van Sydney en laat het contrast zien tussen luxe en armoede. De kroonluchter heeft een diameter van 4 meter en is 6 meter hoog en is daarmee de grootste zakkristalkroonluchter ter wereld. Later hebben we nog twee exemplaren gemaakt voor een bedrijf die kroonluchters verhuren.
Deze kroonluchter wordt op maat gemaakt en het is dus mogelijk om het model aan te passen.
Wilt u een advies voor een bepaalde ruimte, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl

 

 

 

 

 

Afbeeldingen

Grote Kristallen kroonluchter Reusachtige kristal kroonluchterBiennale of Sydney Reusachtige kristal kroonluchter Biennale of Sydney Reusachtige kroonluchter Grote kristal kroonluchter

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.