Lichtobject Baccarat

Het concept van het lichtobject Baccarat is op meerder manieren toepasbaar. Het zou zeer goed tot zijn recht komen in een trappenhuis of vide, maar het is zeker ook mogelijk om er een tafellamp mee te ontwerpen. De in Leerdam geblazen druppel vormige glazen zijn van 3 cm dik glas en alle lichtpuntjes verzamelen zich onder in het glas wat vooral 's avonds een wonderbaarlijk lichtspel geeft. De glazen balken hebben een groffe structuur en we smelten ( fusen) deze in ons eigen atelier. De lichttechniek bevindt zich in de glazen balken en in de plafondplaat.
Wilt u een advies voor een bepaalde ruimte, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl

Afbeeldingen

Lichtobject gefused en geblazen beursglas Lichtobject gefused en geblazen vide beblazen glas Lichtobject gefused en geblazen trapgat Lichtobject gefused en geblazen beurs detail gefused glas lamp Lichtobject gefused en geblazen beurs Lichtobject gefused en geblazen beurs detail gefused glas lamp Lichtobject gefused en geblazen beurs

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.