Verlichting project Aula, Begraafplaats Doorn

Op de begraafplaats in Doorn hebben we een grote kroonluchter ontworpen die bij de architectuur van het gebouw past, en een sterke monumentale uitstraling heeft. De zwart gespoten vierkante vormen refereren aan veel elementen die in de aula aanwezig zijn en de messing kaphouders en kogels met het gele glas geven een warme sfeer. De vierkante vorm aan het plafond is 1 x 1 meter en de totale hoogte van de lamp is ongeveer 5 meter. De glazen zijn 30 cm hoog en we hebben ze speciaal voor dit project laten blazen.
Wilt u een advies voor een bepaalde ruimte, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl

Afbeeldingen

grote design hanglamp aula design hang kroonluchter kerk hanglamp aula doorn design hang kroonluchter Ontwerptekening hanglamp aula doorn grote design hanglamp Ontwerp tekening hanglamp design hanglamp altaar hanglamp design Ontwerptekening wand aula wandlamp design wandlamp wandlamp aula doorn wandlamp aula doorn

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.