Glazen stolpen met licht op Beurs Plug uit België

In opdracht van het reclamebureau Plug uit België hebben we een zeer esthetisch en glamorous opstelling gemaakt voor de juwelen van het merk Beheyt.
De juwelen van Beheyt zijn te zien op de wereldbeurs Baselworld. Op deze beurs vind je ieder voorjaar alle topmerken van horloges en juwelen wereldwijd.
Plug ontwierp een zeer stijlvolle stand voor Beheyt Luxe en aan ons de vraag of wij glazen stolpen konden leveren.

De glazen stolpen zijn de showcases voor de juwelen. Er is een staand model en een hangend model beide zijn voorzien van Led verlichting om de juwelen aan te lichten.
Nog nooit hebben wij dit soort objecten gemaakt en alles moest binnen een korte termijn gerealiseerd worden.

De “deksel” onder het glas moest geforceerd worden. Bij het hangende model moest de deksel als het ware op het glas gedraaid kunnen worden. Het sluitsysteem is zeer vernuftig bedacht en van buitenaf niet zichtbaar.

De Led verlichting is voor beide modellen verschillend opgelost. In de hangende stolp is de 1Watt  powerled weggewerkt in het afsluitdopje met ophangsysteem.
Het staande model is voorzien van een soort van lantaarnpaaltje dat de juwelen aanlicht. 

We hebben samengewerkt met verschillende leveranciers, zoals de leverancier van het kussentje en een bedrijf dat de verfijnde finish van het messing heeft verzorgd. Dit alles in nauw overleg met reclamebureau Plug. Een fantastische samenwerking.

Afbeeldingen

Beheyt op de beurs van Baselworld Hangend model Beheyt luxe stolp lampen Staand model stolp lampen Hangende stolp 1 Watt powerled in het dopje. Stand van Beheyt stolp lampen

ART & CRAFTSMANSHIP

Kunst en Licht en Glas combines art and modern design with years of experience and craftsmanship. For us, no request is too crazy and no project is too large or too small. We always like a challenge! First and foremost, we want to know what you want, so we can work together to achieve the desired result. Please call us or drop into our showroom in De Bilt at any time to discuss your project.

 

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.