Verhalend Glas

Onze glaskunst vertelt het verhaal van een persoon, plek of organisatie. 
 
“Een poëtische en verhalende toevoeging” 
 

Wij werken onder andere met glasfototegels, geblazen en gefused glas. Glas is een duurzaam materiaal en kan zowel binnenshuis als buitenhuis worden toegepast.

Voor meer info ga naar Verhalendglas.nl

 

‘Verhalend glas’ gaat over de toepassing van glaskunst die een ‘betekenis’ tot uitdrukking brengt. De identiteit van mensen, organisaties of plekken is de basis voor deze glaskunst. Zo wordt gewoon glas ‘glas met een verhaal’.

Wij maken glasobjecten voor personen, woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen, voor de openbare ruimte en voor het cultureel erfgoed.  We maken glasobjecten die betekenisvol zijn bij ceremonies zoals bijvoorbeeld begraven en cremeren. We maken glasobjecten in de vorm van geschenken, reclame en decoratie. Of glasobjecten die iets vertellen over de kunst die te koop is musea en galeries.

Wij richten ons daarbij op particulieren, maatschappelijke instellingen, bedrijven en overheden.
 

Plekken
De identiteit van een plek – huis, straat, plein, buurt, wijk, dorp, stad –  weerspiegelt de kracht ervan. Die identiteit kun je markeren en versterken met betekenisvolle glas-objecten. Voorbeelden hiervoor zijn glazen stoeptegels, glastableau, glasafdrukken etc.

Organisaties en  bedrijven
Glaskunst kan de identiteit van een organisatie tot uitdrukking brengen en versterken. Bijvoorbeeld in de vorm van een beeldmerk, relatiegeschenk, naambordje, jubileum object (romal utrecht), glastableau etc.

Personen en families 
Voor personen en families kunnen glasobjecten betekenis geven aan gebeurtenissen in het leven en zorgen voor verfraaiing van het interieur of als dierbare herinnering aan een persoon. Zoals ceremonie foto’s in glas, herinnerings-iconen, glasfoto tegels, familie tableau etc.

Afbeeldingen

Klaver Trouw glastegel Stoeptegel roma glas Mini tableau Mini tableau Naambordje glas Stoeptegels glas Glastableau Glas kamerscherm Glasmuur Deur glas

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.