Reproductie & replica's

Onze eerste replica was een jugenstil kroonluchter die in een spiegeltent in België hing. Daarna kwamen nog meer replica projekten. De zoektocht naar het juiste design en naar de juiste materialen, maken een zeer interessant geheel. Oude ambachten te realiseren met nieuwe technieken. Zelf uitdenken hoe een ketting gemaakt moet worden, glasreplica's en nog veel meer.

25 Jaar geleden zijn we begonnen met het verzamelen van Art Deco lampen in Wenen. Een bijzondere stijl de Wiener Werkstätte met Josef Hoffmann en Koloman Moser, wij verzamelden de navolgelingen die machinaal geproduceerd werden.
Heel anders als de Franse en Belgische Jugenstil/Art Nouveau ook heel anders als Engeland met Macintosh en Duitsland met Bauhaus.

Vanuit onze verzameling hebben we veel verkocht en kregen vaker de vraag naar produktie. Deze produktie is een heel eigen weg gegaan, maar wanneer het over reproduktie gaat zie je toch weer waar onze "roots" liggen.

 

Afbeeldingen

Demontabele grote kroonluchter spiegeltent Oostelijk zwembad, Rotterdam Gouden kroonluchter Kroonluchter met glas Replica hanglamp trapgat Replica Glas in Lood paneel met licht

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.