Keukenverlichting Glacier

Deze op maat gemaakte keukenverlichting boven het aanrecht is samen met de klant bedacht. De klant wilde een minimalistische vorm met een goede lichtopbrengst om bij te kunnen werken. Verderop aan de keukentafel moest de lamp dienen als mooie sfeerverlichting van het aanrecht. Het glas is gefused van Bullseye glas, gemaaakt door Sascha Hacska. Dit glas noemen we Glacier, omdat het op een dik stuk ijs lijkt. De luchtbelletjes in het glas transporteren het ledlicht dat van opzij in het glas schijnt. Boven en onder in het RVS-armatuur schijnen extra leds.

Voor soortgelijke lampen ga naar collectie glacier

Afbeeldingen

Led keuken verlichting Led keuken verlichting Detail Led Detail Led keuken verlichting Montage Led keuken verlichting Detail Led Led keuken verlichting Gecast glas keuken verlichting Gecast glas keuken verlichting Gecast glas keuken verlichting

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.