Zwier

17/04/2020 10:57

Al 25 jaar Verlichting op Maat.

Zeer recent hebben we weer een geslaagd project afgerond voor een particuliere klant. Het ging om een aanbouw waar de eettafel deels in de woonkamer en deels in de serre is komen te staan. Bij bepaalde gelegenheden wordt de tafel een kwartslag gedraaid dus was er ook de wens om onder de lamp door te kunnen lopen, al met al best een lastige situatie.
Na verschillende opties door genomen te hebben is voor het model ‘De Zwier’ gekozen en moest er een stroompunt aangelegd worden op de voormalige buitenmuur. De lamp is geheel op maat gemaakt, uitgevoerd in roest vrij staal met wit gewolkte kapjes.
Dit is een goed voorbeeld van hoe wij al 25 jaar in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers  tot een mooie en functionele lichtoplossing komen. Dit proces loopt van locatiebezoek, tot ontwerp fase, productie en uiteindelijk de montage.
Naast particuliere projecten realiseren we ook projectmatige verlichting voor horeca, kantoren, kerken, scholen etc.
Voor meer informatie bezoek onze website of kom langs in onze showroom voor advies en inspiratie.

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.