Uitnodiging onthulling Glastableau zaterdag 17 februari

08/02/2018 10:50

Graag nodigen wij u uit bij de onthulling van het Glas tableau “Beweging door de tijd”. Op zaterdag 17 februari om 12:00 uur zullen de wethouders mevrouw Brommersma en de heer Mieras het tableau onthullen.

Het initiatief voor het maken van het tableau is genomen door de Galerie Ruimte voor Kunst in de Dorpsstraat. De makers van het tableau zijn Sascha Hacska en Hans Kars, Verhalendglas.nl.

Het glastableau heeft het verkeer en vervoer in Het Oude Dorp als thema. Het gaat over het verkeer en vervoer in het verleden. Voor dit thema is gekozen gelet op de betekenis hiervan voor Het Oude Dorp door de eeuwen heen.
Met het glastableau willen we de historische dynamiek in de ruimte van Het Oude Dorp aan de hand van het thema verkeer en vervoer duidelijk maken.

Het maken van het glastableau is financieel mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de gemeente De Bilt en de bedrijven BonbonMargo, Beixo, hotel restaurant Van der Valk, Amis, De Biltse Barbier, Gelato Burano, Kunst & Licht & Glas, Kars Basic, De Weergever en J.G. Beeldhouwwerk.

Het tableau hangt bij de ingang van Kunst en Licht op Dorpsstraat 59.

De financiering is nog niet helemaal rond. Wilt u hiervoor een donatie doen? Neem dan contact op met Ruimte voor Kunst; info@ruimtevoorkunst.com. Of maak een gewenst bedrag over naar NL61RABO0102179921 onder vermelding “Bijdrage kosten realisatie Glastableau Het oude Dorp”.

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.