Lichtobject met led en transparante druppels

08/11/2017 13:42

Het is elke keer weer een spannend moment.......
De klant komt en wil iets n.a.v. lichtobjecten en lampen die we in onze showroom hebben.Zij zagen de transparante druppels en de led armaturen met lenzen. Na dit bezoek zijn wij  gaan kijken in hun pas gekochte appartement. Het ontwerp ontstond en werd getekend. Het is een ingewikkeld lichtobject  geworden, met veel verschillende licht elementen en technieken. 2 Maanden later was het eindelijk zover. Zelfs de montage (boven een waanzinnig mooie glazen tafel ) was niet eenvoudig, maar wat is het mooi geworden. Het licht sprankelt op het glas en overal zijn weerspiegelingen van de led's. Het lichtobject is geeft funktioneel licht, maar kan ook gedimd worden voor sfeerlicht. Overdag pakt het glas licht van buiten. De beleving van licht veranderd de hele dag door. Een synergie tussen kunst,toegepaste kunst en prachtig handwerk.

IMG_5227.JPG      

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.