Filosofie

Wij werken al jaren als klein team voor Kunst & Licht & Glas ( Jozé ten Have, Jorg van der Plank, Igor Fischl en Sascha Hacska)
Wij staan voor een handgemaakt, uniek,eerlijk product waar de sporen van het maakproces nog in zichtbaar zijn. Wij komen de klant tegemoet in hun verlangen naar een meer humane en kleinschaliger wereld. Naar de vertrouwde en veilige leefomgeving van vroeger, die vooral door de "anonieme" massa-industrie en de globalisering verloren lijkt te zijn gegaan.

Op het scherpst tussen kunst en toegepaste kunst zit altijd een spanningsveld. De kunstenaar in ons neigt naar ontwerpen die in hoge mate bijdragen en bepalend zijn voor de sfeer en de stemming in een ruimte. Onze kennis van verlichting zorgt er weer voor dat het lichtobject aan zijn primaire doel blijft voldoen. Namelijk het juiste licht geven op die plaatsen waar dat gewenst is. In al onze ontwerpen vindt de opdrachtgever deze spanningsboog terug. Dat is een belangrijk gegeven als wij in opdracht of samen met u tot een ontwerp komen voor één speciale ruimte. Dat kan uw huiskamer zijn. Maar u vindt onze ontwerpen ook in theaters als het Luxor in Rotterdam, in kerken zoals op Urk en openbare gebouwen zoals gemeentehuis Jagtlust in de Bilt.

Onze passie voor licht resulteert in een grote diversiteit van steeds weer originele ontwerpen. Daarbij maken wij optimaal gebruik van de eigenschappen die de verschillende toegepaste materialen en de verschillende lichttechnieken ons bieden. Of u nu een functionele leeslamp met LED-techniek wilt of een ruimte vullend lichtobject voor een klassiek gebouw: Kunst en Licht staat altijd voor een mooi en duurzaam eindproduct.

Afbeeldingen

Showroom/galerie Showroom

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.