Verlichting project hotel Riverside, Berlijn

Voor het River Side Hotel in Berlijn hebben we zowel de binnen als buitenverlichting gerealiseerd. Alle ontwerpen refereren aan de stijl Jugendstill en net zoals de lampen die destijds gemaakt werden kwam er ontzettend veel handwerk aan te pas. Alle armaturen zijn vervaardigd uit messing en veel glaswerk hebben we speciaal voor dit project laten blazen.

Wilt u een advies voor een bepaalde ruimte, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl

Afbeeldingen

Wandlamp hotel Berlijn Buiten wandlampen hotel Berlijn Staande lamp hotel Berlijn Staande lampen hotel Berlijn Wandlampen hotel Berlijn Wandlampen hotel Berlijn Buiten wandlamp hotel Berlijn Staande lamp hotel Berlijn Ontwerptekening wandlamp

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.