Reusachtig grote kroonluchter nieuwe luxor theater Rotterdam

Reusachtig grote kroonluchter nieuwe luxor theater Rotterdam

In 2008 heeft Kunst & Licht haar tot nu toe grootste project gerealiseerd, een unieke kristalkroonluchter voor het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De grootste kroonluchter van Nederland, negen meter hoog en zo’n 2.000 kilo zwaar. De kroonluchter is de blikvanger bij de entree en geeft het gevoel van rijkdom, pracht en praal. Het is ons gelukt om strak en modern te combineren met frivool en tijdloos. Nu de lamp er hangt is het net of de ruimte al die tijd op deze kroonluchter heeft gewacht.

Een mooi staaltje vakmanschap. Als beeldend kunstenaar heb ik veel verbeeldingskracht, combineer dat met vakmanschap op lichtgebied en dan creëer je hele mooie lichtobjecten. Bij elk project gaat het om de fusie tussen het artistieke, de sfeer van het lichtobject zelf én het praktische. De lamp moet immers ook precies het soort licht geven dat de klant in gedachten had. Een goede lamp is voor mij functioneel en vakkundig gemaakt maar laat tegelijkertijd de vrijheid van de ontwerper intact bij de uiteindelijke uitvoering.
Wilt u een advies voor een bepaalde ruimte, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl

Afbeeldingen

Reusachtige kristal kroonluchter Grootste Kristalkroonluchter Grootste Kristalkroonluchter Grootste Kristalkroonluchter Grootste Kristalkroonluchter Reuzen kristalkroonluchter Luxor Reusachtige kristal kroonluchter Reuzen kristalkroonluchter Luxor Tekeningen reusachtige kristalkroonluchter Ontwerp kristalkroonluchter Luxor Reusachtige kristalkroonluchter Reusachtige kristal kroonluchter Reusachtige kristal kroonluchter Reusachtige kristalkroonluchter Ontwerptekening kroonluchter Luxor Grote kristalkroonluchter Luxor Grote kristalkroonluchter Luxor Grote kristalkroonluchter Luxor

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.