Replica "AMSTERDAMSE SCHOOL" hanglamp trapgat

Replica "AMSTERDAMSE SCHOOL" hanglamp trapgat


Van een klant die een appartement van de architect F.A. Warners bewoond in Amsterdam kregen we de vraag of wij een kroonluchter voor hun vide/trapgat konden maken.
Hun idee was om een lamp in de "Amsterdamse School" stijl te plaatsen. Zij hadden een foto van de "Bouma" lamp gezien.
Het originele ontwerp van deze lamp is van de architect Siebe Jan Bouma uit 1918 voor het kantoorgebouw aan de Gedempte Zuiderdiep in Groningen. 
Na een uitgebreid vooronderzoek hebben we een verkleinde versie van de "Bouma" lamp in messing uitgevoerd. Alle verhoudingen zijn exact het zelfde als de originele lamp en de kettingen hebben we zelf gesoldeerd.
Bij deze lamp hebben we wandlampen met messing ornamenten en led wandlampen gemaakt, tevens in Amsterdamse School stijl.

Het geheel is een plaatje geworden!
Wilt u een advies voor een bepaalde ruimte, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl

Afbeeldingen

Replica Replica Replica Replica Replica

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.