Reparatie

Blaas uw oude lampen een nieuw leven in!

Zeker in een tijd als deze, met een steeds groter bewustzijn van ons leefmilieu, is het belangrijk een product duurzaamheid te geven. Bij ons is het mogelijk, naast de aanschaf van een duurzaam nieuw product, uw oude lamp te laten repareren, op te laten knappen of om te bouwen. U kunt uw lamp een nieuw karakter geven door bijvoorbeeld ander glas te monteren. Ook is het mogelijk de verlichtingstechniek van een oude lamp om te bouwen naar een duurzamere lichtbron, zoals spaarlampen of LED.

Zo kan uw lamp weer een nieuwe uitstraling en functie krijgen.

Afbeeldingen

lampen reparatie Burolamp met groen glas lampen reparatie lampen reparatie lampen reparatie jugendstil lampen reparatie lampen reparatie reparatie glas lampen reparatie lampen reparatie lampen reparatie usb staande lamp lampen reparatie kroonluchter ombouwen LED lampen reparatie lampen reparatie Reparatie Murano hanglamp lampen reparatie kroonluchter Reparatie Design plafonnière lampen reparatie LED lampen reparatie

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.