Lichtobject trapgat entree kantoor

Voor een accountantskantoor in Venray hebben we in het trapgat van het kantoor een lichtobject gerealiseerd met veel kleur en organische vormen. Een mooi contrast met de voornamelijk zakelijke uitstraling in het pand. We hebben gewerkt met gekleurde perspex platen en led verlichting en het lichtobject geeft, de trap op-en afgaande werknemer en bezoeker, even een vrolijke afleiding.
Wilt u een advies voor een bepaalde ruimte, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl

Afbeeldingen

Lichtobject trapgat entree kantoor Lichtobject trapgat entree kantoor Lichtobject trapgat entree kantoor Lichtobject trapgat entree kantoor Lichtobject trapgat entree kantoor

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.