Lichtobject Touwladder

Bij een aantal projecten hebben we het model 'Touwladder' toegepast om het trappenhuis te verlichten. De touwladder kan gedraaid of recht worden opgehangen en het langste model dat we hebben uitgevoerd is 15 meter lang. Uiteraard kan het model op maat gemaakt worden en in verschillende materialen. Het glas model 'puntje' is verkrijgbaar in crème geel en mat wit.
Wilt u een advies voor een bepaalde ruimte, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl

Afbeeldingen

Hanglamp touwladder trapgat Lichtobject touwladder trapgat Hanglamp touwladder trapgat Lichtobject touwladder trapgat Lichtobject touwladder trapgat Hanglamp touwladder trapgat

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.