lichtobject Tebecon

Voor beton specialist Tebecon hebben we een grote kroonluchter ontworpen voor hun nieuw opgeleverde kantoorgebouw. Centraal in het gebouw is een atrium van 7 meter hoog waar dit lichtobject hangt. De lamp betaat uit een ronde plaat aan het plafond met een diameter van 1 meter waaraan diverse buizen bevestigd zitten met lenzen met led verlichting. Aan de buizen  hebben we doorgeboorde aragoniet stenen gemaakt met prachtige natuurlijke kleuren. Ook zijn er staalkabels met glaskogels. De stenen en de glaskogels beelden de ingredienten voor beton: water en steen. De totale hoogte van de lamp is 4,5 meter.
Wilt u een advies voor een bepaalde ruimte, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl

Afbeeldingen

Lichtobject entree Detail Lichtobject entree Detail kroonluchter met steen  entree Lichtobject trapgat object kroonluchter trapgat object kroonluchter trapgat Detail Lichtobject trapgat object kroonluchter trapgat Ontwerp tekening lichtobject Montage lichtobject trapgat Montage lichtobject entree

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.