Hanglamp druppel Leerdam

Deze glazen druppels zijn voor ons geblazen in Leerdam. De eenvoudige vorm van een druppel, maar ook de ultieme vorm van de druppel maakt dat dit een spannende vorm wordt. Aan de nek is een stop gemaakt waardoor er een ophangsysteem voor gemaakt kon worden. Prachtig subtiel vangt de druppel het licht van de Led's die van bovenaf schijnen. Het glas vangt en weerspiegeld het licht en er onstaat een grote sprankeling.
De lichtopbrengst is voldoende om de tafel te verlichten.
 

Afbeeldingen

glasdruppel mondgeblazen Druppel lichtobject keuken schetsontwerp druppel lichtinstallatie Druppel hanglamp keuken Druppel hanglamp keuken glasdruppel mondgeblazen Monteren druppel hanglamp Druppel hanglamp keuken Druppel lichtobject keuken

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.