Grote kroonluchters kerk Aalsmeer

Voor een kerk in Aalsmeer hebben we zes grote kroonluchters ontworpen die bij de eenvoudige stijl van het gebouw passen. Ze hebben een diameter van 200 cm en zijn uitgevoerd in een grijze structuur poedercoating met wit mat glas. De lampen dienen als hoofdverlichting voor de kerk en hebben voldoende lichtopbrengst.
Wilt u een advies voor een bepaalde ruimte, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl

Afbeeldingen

Grote kroonluchters kerk Aalsmeer Grote kroonluchters kerk Aalsmeer Grote kroonluchters kerk Aalsmeer Grote kroonluchters kerk Aalsmeer Grote kroonluchters kerk Aalsmeer Grote kroonluchters kerk Aalsmeer Grote kroonluchters kerk Aalsmeer Grote kroonluchters kerk Aalsmeer Grote kroonluchters kerk Aalsmeer Grote kroonluchters kerk Aalsmeer

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.