Grote kroonluchter Sputnik Garage Bruins

De Sputnik lamp is een model die sinds de jaren 60 gemaakt wordt en nog steeds door diverse merken wordt geproduceerd. Voor garage bedrijf Bruins hebben we twee enorme rvs Sputnik kroonluchters gemaakt met een diameter van 300 cm met ieder 20 armen met aan de uiteinden lenzen met led verlichting. Er zijn ook diverse armen zonder verlichting om het geheel meer body te geven. Om de armen zitten kristallen glaskogels bevestigd.
Wilt u een advies voor een bepaalde ruimte, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl

Afbeeldingen

LED Lichtobject Garage LED grote kroonluchter Garage LED kroonluchter entree LED kroonluchters kantoor detail LED lens LED Lichtobject Garage entree Ontwerp tekening LED kroonluchter Monteren LED grote kroonluchter Monteren LED kroonluchter Monteren LED Lichtobject

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.