Grote kroonluchter Rinsma

Deze dubbel laags kroonluchter met 12 om 6 armen hebben we een aantal keer op maat geproduceerd voor bedrijven en particulireren. De lamp bestaat uit glans vernikkelde messing armen met aan iedere arm een aantal glas elementen. De kroonluchter heeft een prachtige sprankelende uitstraling. De kroonluchter heeft een diameter van rond de 180 cm en een hoogte van 130 cm en is uiteraard ook in andere maten of uitvoeringen te realiseren.
Wilt u een advies voor een bepaalde ruimte, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl

Afbeeldingen

Grote kroonluchter Rinsma Grote kroonluchter Rinsma Grote kroonluchter Rinsma Grote kroonluchter Rinsma Grote kroonluchter Rinsma Grote kroonluchter Rinsma Grote kroonluchter Rinsma Grote kroonluchter Rinsma Grote kroonluchter Rinsma

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.