Grote kroonluchter Maranatha Kerk in Urk

Deze kerkverlichting is in samenwerking met de architect en een afvaardiging van de kerk gemeente ontworpen. Uiteindelijk hebben we drie kroonluchters gerealiseerd met ieder 48 armen. De kroonluchters zijn van messing en we hebben het glas speciaal voor dit project laten blazen. Ze hebben een diameter van 200 cm en een hoogte van 250 cm. Uiteraard kunnen de maten en de uitvoering van dit ontwerp aangepast worden.
Wilt u een advies voor een bepaalde ruimte, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl

Afbeeldingen

Grote kroonluchter Kerk Urk Ontwerp kroonluchters maranatha kerk uden Grote kroonluchters Kerk Urk Grote kroonluchter Kerk Urk grote design kroonluchter op maat gemaakte grote hanglamp grote design kroonluchter handgemaakte grote kroonluchter Grote kroonluchter druppel glas

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.