Grote hanglamp in vide, led bogen met kristal

Het idee om bogen te maken met daarin Led was een ultiem ontwerp voor deze videlamp. Deze minimalistische villa werd door 123 DV architecten ontworpen en moest aan alle eisen van duurzaamheid en energiezuinig voldoen. Ook moest de videverlichting ruimte laten voor de moderne  kunst aan de muren van deze hal. Daar was maar één ontwerp voor nodig, een ultiem ontwerp, dat door de kunstminnende en creatieve eigenaren ook direkt werd goed bevonden. Een modern en tijdloos lichtobject.
Ondertussen is dit ontwerp vaker toegepast, zoals in het kantoor van RIZ bouw in IJsselstein en het kantoor van Sensemakers Almere.
Wilt u een advies voor een bepaalde ruimte, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl


Afbeeldingen

vide hanglamp detail vide kristallamp overzicht vide kristal kroonluchter Led boog van het lichtobject Onderaanzicht vide hanglamp Kristal lichtobject Kantoor vide hanglamp Kantoor onderaanzicht videlamp Ledbogen lichtobject trappenhuis Ontwerp onderaanzicht videlamp Trapgat lichtobject Led detail vide kristallamp Ontwerp doorsnee videlamp Ontwerp lichtobject Ontwerp vide kristallamp

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.