Basisworkshop Fusen

Onder begeleiding kunt u zelf experimenteren met glas en een glaspaneel vervaardigen. Het is mooi om te zien dat met simpele middelen een boeiend artistiek object kan worden gemaakt. Het glas kan geheel of gedeeltelijk worden versmolten en het is altijd enigszins een verrassing hoe het eindresultaat gaat worden.

Wat leert u tijdens deze workshop?
U leert werken met Bullseye glas, krijgt uitleg over het materiaal glas, informatie over verschillende glas bewerkingstechnieken en leert glas snijden.

Wat neemt u mee naar huis?
U maakt een ‘glasgebakje’ en een paneel van ongeveer 30 x 30 cm. Wilt u een schaal dan kan dat maar zullen er extra ovenkosten in rekening gebracht worden.

Locatie: Dorpsstraat v/o Steenstraat 59, De Bilt

Data: Datum kan in overleg

Aantal deelnemers: Minimaal 2 en maximaal 8 personen

Duur workshop: Ongeveer 4 uur

Leeftijd: vanaf 16 jaar of in overleg

Prijs: € 145,- Indien het tijdens de cursus gecreëerde object twee of meer ovengangen behoeft zullen daar extra kosten voor in rekening gebracht worden, overeenkomstig de prijzen genoemd onder prijslijst. Bij het cursusgeld is een ovengang inbegrepen. BTW, materiaal, koffie, thee en lunch zijn inbegrepen.

Afbeeldingen

Gefused Gefused Gefused Gefused Gefused Gefused Gefused Gefused Gefused Gefused Gefused Gefused Gefused

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.