Gedenktekens

Herinneringsbeelden

Sascha maakt unieke en persoonlijke herinneringsbeelden , gedenktekens met verschillende materialen zoals glas, kiezel en edelsteen mozaïek, RVS en messing.

‘‘Het moet een object worden met een extra dimensie‘‘

Een monument ontstaat uit de communicatie met de nabestaande(n). Het is een zoektocht naar dat wat treffend is als herinneringswaarde. Wat is het meest essentiële in de herinnering van de nabestaanden maar ook van de overledene? In overleg zal hier een beeldende vorm uit ontstaan. Het monument is door dit proces altijd ook een stukje rouwverwerking.

“Een laatste rustplaats waar het fijn is om te zijn.”

Wanneer daar behoefte aan is, kunnen nabestaanden meewerken in ons atelier aan (gedeelten van) de uitvoering van het monument.

Glas is zeer geschikt voor het maken van herinneringsmonumenten. Het is transparant, gelaagd en kleurrijk. Het kan iets insluiten (bv. een haar of as). Er kunnen afdrukken in gemaakt worden zoals van een dierbaar voorwerp. In glas kunnen ook  (kleuren)foto’s subtiel versmolten worden die kleurvast en weerbestendig zijn. Ook de combinatie van glas met andere materialen als een mozaïek, RVS, messing of beton kunnen het beeld versterken. Elk monument is uniek en wordt eenmalig op maat gemaakt.

Bekijk enkele voorbeelden

Gedenkteken Gedenkteken Herinneringmonument Urn Urn As huisje Gedenkteken Bloem Ashuisje Vlinder Grafmonument Graficoon Vlinder Graficoon glasvlinder Herinneringsmonument glasvlinder Gedenkmonument Graficoon Foto op glas Herinneringsmonument

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

 

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.