Druppel lichtobject trappenhuis

De druppel is een zeer geschikt model om objecten te ontwerpen voor vides of trappenhuizen. De glazen kunnen aan verschillende soorten snoer opgehangen worden of aan buis. Ook is het mogelijk om glaskogels aan het ontwerp toe te voegen die een mooi lichtspel creëren. De plaat aan het plafond wordt op maat gemaakt en kan in verschillende materialen uitgevoerd worden zoals messing, koper, rvs of staal gepoedercoated. Aan de hand van de gewenste lichtopbrengst en de hoogte van de ruimte bepalen we de hoeveelheid lichtbronnen.
Wilt u een advies voor een bepaalde ruimte, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl

Afbeeldingen

Druppel hanglamp in trappengat Hanglamp Trappenhuis 19e eeuw detail kristal bollen Druppel hanglamp in modern trappenhuis Druppel lamp Detail druppel lamp Onderaanzicht hanglamp in trappengat Hanglamp druppel trapgat Hanglamp druppel trapgat Hanglamp in trappengat Hanglamp druppel trapgat

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.