Diverse verlichting appartement.

In ons atelier wordt het glas dat we Falling Paper noemen gemaakt in een glasoven.
De techniek van het versmelten van glas wordt fusen of fusing genoemd. De structuur van dit glas is ruw met veel luchtbellen en het lijkt op verkreukeld papier. Er zijn verschillende lampen en lichtobjecten met dit glas gemaakt, zoals de verlichting boven een aanrecht/ eettafel. De maten van de glaspanelen zijn  120 cm lang en de hoogte / breedte is 14 cm. Er zijn een aantal dimbare 1 Watt powerled's in het armatuur gezet voor indirect licht naar boven en werklicht op het aanrecht.
De glazen panelen zijn met de glanzende zijde naar buiten gemonteerd. Dit zorgt voor een reflectie van het licht dat van buiten komt. Stralend overdag en stralend 's avonds.

Afbeeldingen

Hanglamp gefused glas Hanglamp gefused glas Hanglamp gefused glas Hanglamp gefused glas Druppel hanglamp Hanglamp gefused glas Hanglamp gefused glas Hanglamp gefused glas

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.