Mie-Leng

De collectie Mie-Leng heeft als kenmerkende basis een stalen frame waaruit een florale lijnvoering is gesneden. Achter de frames zijn transparante gezandstraalde glasplaten gemonteerd van zo’n heldere kwaliteit dat ze een witte uitstraling hebben. De glanzende zijde van het glas heeft een structuur, waardoor het daglicht er mooi op weerkaatst. Wilt u een afwijkende kleur of maat neem dan contact met ons op. info@kunst-en-licht.nl

Qua stijl doen de lampen zowel denken aan de Japanse architectuur als aan de Jugendstil. De Mie-Leng lampencollectie is dan ook toe te passen in diverse interieurs en hebben een tijdloos karakter.  Alle modellen zijn in diverse kleuren coating te verkrijgen, maar ook in roest vast staal (RVS).  Aan de onderkant van zowel de hanglampen als de wandverlichting zit een matte doorschijnende plaat zodat er niet direct in het licht gekeken kan worden. Hierdoor geven de lampen een aangenaam licht.  In de armaturen is genoeg plek voor spaar- of LED verlichting, en het aantal lichtbronnen is ruim voldoende om naar wens een hoge lichtopbrengst te halen.
Wilt u een afwijkende kleur of maat neem dan contact met ons op. info@kunst-en-licht.nl

Hanglampen

Mie-Leng hanglampen.

rechthoekig groot (Mie-leng)

€ 2.310,-

vierkant groot (Mie-leng)

€ 2.095,-

rechthoekig klein

€ 1.895,-

vierkant klein

€ 965,-

Wandlampen

Mie-Leng wandlampen

Wandlamp Mie-Leng

€ 1.450,-

wandlamp mie-leng klein horizontaal

€ 855,-

wandlamp mie-leng klein verticaal

€ 855,-

Tafellampen

Mie-Leng tafellampen

tafellamp mie-leng

€ 965,-

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.