Asymmetrisch glas collectie

De glazen die we voor deze collectie gebruiken zijn zonder mal geblazen en hierdoor dus allemaal uniek. Ze zijn in zes verschillende kleuren te krijgen, de randen zijn mooi gepolijst en de afwerking is perfect. De glazen gebruiken we vaak voor bureaulampen en staande lampen maar zijn ook zeer geschikt voor kroonluchters of plafonnières. Het is dan natuurlijk ook mogelijk om verschillende kleuren te combineren.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl

Tafellampen en burolampen

Onze tafel en buro lampen zijn tijdloze, functionele modellen met een hoge lichtopbrengst. Ze kunnen uitgevoerd worden in messing, rvs, brons of glans nikkel en natuurlijk met verschillende kleuren glas. De lamp is standaard voorzien van een snoerdimmer.

tafellamp 'cobra'

€ 260,-

burolamp asymmetrisch glas

prijs op aanvraag

tafellamp 2 kaps asymmetrisch glas

prijs op aanvraag

tafellamp 'bauhaus'

€ 295,-

Staande lampen

Staande lampen met asymmetrisch glas

staande 'cobra'

€ 425,-

staande 2 kaps lamp

€ 1.095,-

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.