Kleine Kerk Steenwijk

In de 15e eeuwse Kleine Kerk in Steenwijk hebben wij in samenwerking met de kerkgemeente en Rijksmonumentendienst een grote kroonluchter ontworpen die bij de stijl van de kerk past en aan alle eisen voldoet. De lampen geven veel licht door de extra down lights en de noodverlichting zit er ook in het armatuur verwerkt. We hebben in totaal 14 kroonluchters gerealiseerd, waarvan zes stuks met 12 armen en acht stuks met 5 armen. Ze zijn vervaardigd uit staal met een goud/zwart kleurige emaille poedercoating.
Wilt u een advies voor een bepaalde ruimte, neem dan contact met ons op.
info@kunst-en-licht.nl

Afbeeldingen

Kroonluchters kerk Steenwijk Kroonluchter kerk onderaanzicht Kroonluchters kerk Steenwijk Kroonluchters kerk Steenwijk Kroonluchters kerk Steenwijk Ontwerptekening Kroonluchters kerk Steenwijk Kroonluchters kerk Steenwijk

Kunst en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas combineert kunst en modern design met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap. Voor ons is geen vraag te gek en geen project te groot of te klein, maar juist altijd een uitdaging! Persoonlijke wensen staan bij ons voorop, om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom in De Bilt.

Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland

Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
E-mail: info@kunst-en-licht.nl

Contactformulier Kunst & Licht & Glas

Met vragen kunt u ons bellen op +31 (0)30 2201266 of mailen naar info@kunstenlicht.nl
Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opVelden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.