Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie
Kunst & Licht & Glas logo
Kunst & Licht & Glas header
 
Hoe kun je jezelf verbeelden in een kunstwerk?
Wat is zo karakteristiek aan jou: je hoofd, je handen, je moedervlek, je bijzondere kapsel?

Of is het een voorwerp dat onlosmakelijk met jou verbonden is: je bril, je muziekinstrument, je bergschoenen of je hobby?

Ben je nieuwsgierig hoe jij jezelf als kunstwerk kan verbeelden, ga dan mee op creatieve ontdekkingsreis samen met fotografe Bea Blauwendraat en bij mij in de glasstudio.

De eerste lessen worden in de fotostudio gehouden. Hier ontwerp je zwartwit foto's voor je zelfbeeld en maak je ze met de computer afdruk-klaar. Daarna kom je in mijn atelier waar we in verschillende lagen glas, kleur het zelfbeeld afmaken. De 6 lagen glas worden uiteindelijk versmolten tot één 2 cm dik 3D glasobject. 

Ontdek hoe boeiend de dieptewerking en transparantie het beeld ook in betekenis verdieping geeft. Verschillende technieken zullen aan bod komen zoals fotograferen, photoshop, fototransfers aanbrengen, werken met sjablonen, glaspoeders en glasstukjes.

Een prachtige innerlijke reis 'van binnen naar buiten' met als resultaat een duurzaam kunstwerkje van glas.

Zin om mee te doen? Geef je dan alvast op voor de workshop 'Zelfbeeld in 3D Glas' die start op 25 september. Er is plaats voor slechts 6 deelnemers. Vol = vol. 

Voor alle info en aanmelden ga naar

Hoe kun je jezelf verbeelden in een kunstwerk?
Kunst & Licht & Glas
Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland
Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
Afmelden voor de Kunst & Licht & Glas Nieuwsbrief