Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie
Kunst & Licht & Glas logo
Kunst & Licht & Glas header
 
Nog zes dagen dan start de unieke najaars/wintercursus!

Zelfbeeld in glas

Na een eerste, zeer succesvolle zomerworkshop begint op zaterdagmiddag 31 oktober de najaar/wintereditie.

Bea en ik hebben er opnieuw enorm veel zin in om mee te helpen nieuwe persoonlijke glaskunstwerken te creëren. Wij zijn blij dat in deze Corona-tijd nog steeds cursussen gegeven mogen worden.
Onze cursus gaat door met 6 deelnemers. Een aantal waarmee we aan de RIVM-regels in strijd tegen verspreiding van Covid-19 voldoen. Want in onze supergrote ateliers staan de werktafels op ruime afstand van elkaar om alle cursisten de veilige afstand van 1,5 meter te garanderen.

Zes is tevens zowel het minimum als het maximum aantal cursisten in verband met de krap berekende materiaalkosten, waarmee deze cursus zo voordelig mogelijk kan worden aangeboden.

Heb jij zin om de komende 7 weken buitenshuis lekker creatief bezig te zijn, grijp deze kans en geef je dan nu supersnel op, want 6 deelnemers = vol en bij 5 wordt de cursus geannuleerd. Dat wordt aan het begin van komende week meegedeeld.

Wil je meer over deze onze workshop weten, lees dan hieronder verder en je wordt doorverwezen naar mijn website waar je kunt lezen wat er van dag tot dag wordt gedaan. 

Heb je vragen? Stuur me dan een email met je vraag en telefoonnummer.

Wellicht tot ziens!

Hartelijke groet, Bea en Sascha

IK GEEF MIJ DIRECT OP!

Nog zes dagen dan start de unieke najaars/wintercursus!
 
Hoe zie jij jezelf? Wat maakt jou jou?

Een creatieve workshop waarin je 7 lessen lang aan de slag gaat met twee kunstenaressen om jouw zelfbeeld te ontwerpen, te fotograferen en te fusen in glas. Met als resultaat een 3D glasobject met fabelachtige dieptewerking. Klik op VERDER LEZEN om verder te lezen.

Kunst & Licht & Glas
Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt
Nederland
Werkplaats/showroom:
Tel.: +31 (0)30 2201266
Mob.: +31 (0)6 40222416
Mob: +31 (0)6 26484574
Afmelden voor de Kunst & Licht & Glas Nieuwsbrief